Detský Davis Cup a Fed Cup 2021

Cez víkend sa odohrali súboje oblastného kola Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2021. Ide už o 17. ročník populárnej súťaže detí do 10 rokov, ktorá vyvrcholí celoslovenským finále najlepších 12 družstiev chlapcov a 12 tímov dievčat v NTC tradične v prvý októbrový víkend.

V Piešťanoch sa zúčastnilo oblastného kola detského Fed Cupu dievčat do 10 rokov celkom 16 tímov rozdelených do 4 skupín po 4 družstvá. Do regionálneho kola, ktoré sa uskutoční 4.-6.9.2021 postúpili z každej skupiny prvé 2 celky. TC Topoľčany si s prehľadom zabezpečili postup 1.miestom v skupine, keď postupne porazili družstvá ŠKM Nádeje Trakovice 4:1, TK Slávia SPU Nitra 5:0 a TC Moravský Svätý Ján 4:1

Chlapci si zmerali sily so súpermi v Leviciach. Postupne porazili TC EMPIRE Trnava (B) 5/0, Hi-Ten TAC Dunajská Streda 4/1 a tesne podľahli TK Ratufa Levice (A) 2/3. Aj druhé miesto v skupine však znamená postup do regionálneho kola.

[oqeygallery id=34]

Družstvo dievčat TC Topoľčany nastúpilo v zložení: 9 ročná Aaliyah Moussa, 10 ročná Monika Semanišiová, 8 ročná Dominika Tarinová a iba 7 ročná Elissa Moussa, kapitánkou bola Monika Moussa.

Družstvo chlapcov TC Topoľčany nastúpilo v zložení: Igor Malinka ml., Dávid Slaninák, Kristián Adamkovič, kapitánom bol Igor Malinka st.

Tento obsah bol zaradený v Aktuality. Zálohujte si trvalý odkaz.