Tenisti pokračujú v sľubnom vstupe do sezóny

Mladé nádeje Tennis Clubu Topoľčany bojovali na tenisových kurtoch po celom Slovensku aj na začiatku júna. Martin Bobošík sa zúčastnil svojho prvého medzinárodného turnaja v kategórii do 12 rokov. Na kurtoch v Humennom mu neprial žreb – už v skupine podľahol neskoršiemu víťazovi celého turnaja z Dánska. Vo štvorhre vybojoval s partnerom Borisom Valuhom (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) výborné tretie miesto.

Daniela Humenchak sa zúčastnila turnaja mladších žiačok v Partizánskom, vo dvojhre vybojovala bronz a rovnaký cenný výsledok dosiahla aj vo štvorhre, keď jej partnerkou bola Sofiija Ten (ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice).

Nina Kyseľová sa zúčastnila Majstrovstiev Slovenska v kategórii mladšieho dorastu do 16 rokov v Trnave. Vo dvojhre Nina vypadla v osemfinále, no vo štvorhre si sklamanie vynahradila, keď s partnerkou Renátou Jamrichovou (OZ Slávia Trnava) triumfovali a zaslúžene sa stali Majsterkami Slovenska. Nina tým skompletizovala tituly zo štvorhry za ostatné 3 roky vo všetkých mládežníckych kategóriách – do 12, do 14, do 16 aj do 18 rokov.

Renata a Nina
Danielk
Martin

Tento obsah bol zaradený v Aktuality. Zálohujte si trvalý odkaz.