Tenisti na júlových turnajoch

Naplno pokračuje letná tenisová sezóna a slovenských kurtoch sa nestratili ani mladé talenty Tennis Clubu Topoľčany. Deti do 10 rokov mali svoj celoslovenský turnaj práve v našom klube, z chlapcov Andrej Bogner obsadil 17. miesto, Igor Malinka 16. miesto, Dávid Slaninák 11. miesto, Eliáš Simon Bílik 8. miesto a Kristián Adamkovič 5. miesto. U dievčat obsadila Lenka Semanišinová 21. miesto, Mia Brňová obsadila 19. miesto a Aaliyah Moussa dosiahla krásny výsledok, keď turnaj vyhrala. Mladšia žiačka Daniela Humenchak spolu s partnerkou Ninou Vargovou (Tenisová akadémia Prešov), obsadila 3. miesto na turnaji v Lieskovci a s partnerkou Nelou Tužinskou (Lieskovský tenisový klub) vyhrala štvorhru na turnaji v Banskej Bystrici.

Martin Bobošík potvrdil svoje kvality na turnaji najvyššej triedy v kategórii mladších žiakov v Žiline – vo dvojhre obsadil 3. miesto a vo štvorhre, po boku Mateja Liptáka (TK LOVE 4 tennis Bratislava), 2. miesto.

Turnaj najvyššej triedy v kategórii starších žiačok úspešne odohrala v Trnave Lea Belanská – vo dvojhre obsadila 3. miesto a vo štvorhre, po boku Nely Kuriľákovej (TK Profitennis Academy Prešov), 2. miesto.

Dorastenka Nina Kyseľová zbierala body do rebríčka na turnaji v Žiline – vo dvojhre sa dostala do štvrťfinále a vo štvorhre, s partnerkou Laurou Nádaskou (ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice), obsadila 2. miesto.

Aaliyah Moussa
Lea Belanská
Matej Lipták, Martin Bobošik
Laura Nádaská, Nina Kyseľová
Tento obsah bol zaradený v Aktuality. Zálohujte si trvalý odkaz.